Hoisin-koteletter med kålsalat
11. februar 2022
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Giv de klassiske koteletter et asiatisk touch med en marinade af hoisinsauce og en knasende kålsalat som tilbehør.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl spidskål, gulerødder og radiser, og skær dem i papirtynde skiver, f.eks. på et mandolinjern.
Rør en dressing af soja, sesamolie, limesaft, honning, chilisauce og halvdelen af sesamfrøene i en skål. Vend dressingen sammen med grøntsagerne i en skål. Top med frisk koriander og resten af sesamfrøene.
Pensl koteletterne med hoisinsauce, og krydr med salt og peber. Steg koteletterne på en (grill)pande i 3-4 minutter på hver side. Lad dem trække i 3-4 minutter.
Kog nudlerne efter pakkens anvisninger. Afdryp.
Skyl og hak forårsløgene fint. Hak korianderen groft. Top koteletterne med forårsløg, koriander og sesamfrø, og servér dem med nudler, kålsalat og limebåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk