Hjertesalat og asparges med cæsardip og crunch
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Sprøde salatblade og grønne asparges, du selv dypper i en lækker dip og nøddeknas.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak nødderne fint. Rist dem på en varm pande sammen med speltflagerne. Tag dem af varmen.
Tilsæt olie og salt, vend det godt sammen, og lad crunchen køle af.
Blend mayonnaise, yoghurt, ansjoser, parmesan og hvidløg. Smag til med salt og peber.
Skyl salat og asparges. Knæk den nederste, træede ende af aspargesenes bund, og skær salaten i lange skiver.
Fordel salat og asparges i små glas.
Hæld lidt cæsardip over grøntsagerne, og drys med crunchen.
Tip!
Servér med ekstra dressing og crunch ved siden af.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk