Hjerteformet chokoladekage med creme og smørroser

Overrask en, du holder af, med en hjemmelavet chokoladekage formet som et hjerte og pyntet med spiselige roser på toppen. Der bliver ikke et øje tørt.

Hjerteformet chokoladekage med creme og smørroser
31-60 min.

(1)

May 24, 2022 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 hjerteformet springform (eller silikoneform), 22 cm i diameter
  • 2 sprøjteposer
  • 1 stjernetylle samt 1 glat tylle

Sådan gør du

Tip!

Her har vi valgt hvid og lyserød smørcreme til roserne på toppen af kagen, men du kan også vælge at indfarve cremen i to forskellige lyserøde nuancer. Det giver også et flot farvespil.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'