Hjemmelavet vaniljesukker

1. marts 2022 af .

Foto: Peter Kam

Du behøver ikke smide dine tomme vaniljestænger ud. Brug dem i stedet til hjemmelavet vaniljesukker. Blend dem sammen med sukker, så giver de masser af smag til kager og bagværk.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær de tomme vaniljestænger i mindre stykker.
Blend sukker og vanilje i en blender, til massen er helt fin.
Sigt vaniljesukkeret, så evt. store stykker sorteres fra.
Opbevar vaniljesukkeret i et lufttæt glas.

Tip!

Du kan selv afgøre, hvor meget vaniljesmag dit vaniljesukker skal have. Vil du, at vaniljesukkeret skal smage mere af vanilje, kan du bruge flere tomme vaniljestænger til 100 g sukker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar