Hjemmelavet vaniljesukker
1. marts 2022
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Du behøver ikke smide dine tomme vaniljestænger ud. Brug dem i stedet til hjemmelavet vaniljesukker. Blend dem sammen med sukker, så giver de masser af smag til kager og bagværk.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær de tomme vaniljestænger i mindre stykker.
Blend sukker og vanilje i en blender, til massen er helt fin.
Sigt vaniljesukkeret, så evt. store stykker sorteres fra.
Opbevar vaniljesukkeret i et lufttæt glas.
Tip!
Du kan selv afgøre, hvor meget vaniljesmag dit vaniljesukker skal have. Vil du, at vaniljesukkeret skal smage mere af vanilje, kan du bruge flere tomme vaniljestænger til 100 g sukker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk