Hjemmelavet vaniljeis

16. december 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Her er opskriften på en lækker og nem vaniljeis, som du kan forberede på ganske få minutter. Isen skal fryse 6-8 timer, før den er klar til desserten, æblekagen eller i den varme kakako.

Bemærk
Frysetid: 6-8 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Blend vaniljebælgen meget fint.
Pisk æggeblommerne med flormelis i 3-4 minutter, til blandingen er tyk og råhvid.
Pisk fløden til skum sammen med vaniljekorn og hakket vaniljebælg. Vend flødeskummet i æggeblandingen.
Kom blandingen i en fryseegnet beholder, og sæt den i fryseren i 6-8 timer eller natten over.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar