Hjemmelavet tunsalat
14. januar 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Tunsalat går aldrig af mode. I den her version går dåsetunen fra en enkel konserves til lækkert tilbehør på frokostbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Afdryp cornichonerne, og hak dem fint.
Åbn dåserne med tun, og afdryp tunen for væde.
Skræl agurken, halvér den på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Skær agurken i små tern.
Pil løget, riv det fint, og rør med mayonnaise, cremefraiche og sennep.
Tilsæt tun, cornichoner og agurk, og smag til med hakket dild, salt og peber.
Servér med brød evt. som madpakke eller forret.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk