Hjemmelavet tunsalat

14. januar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Tunsalat går aldrig af mode. I den her version går dåsetunen fra en enkel konserves til lækkert tilbehør på frokostbordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Afdryp cornichonerne, og hak dem fint.
Åbn dåserne med tun, og afdryp tunen for væde.
Skræl agurken, halvér den på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Skær agurken i små tern.
Pil løget, riv det fint, og rør med mayonnaise, cremefraiche og sennep.
Tilsæt tun, cornichoner og agurk, og smag til med hakket dild, salt og peber.
Servér med brød evt. som madpakke eller forret.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar