Hjemmelavet tomatsalsa

17. september 2021 af .

Foto: columbus leth

Det kan være svært at finde den perfekte salsa i supermarkedet. Nogle gange er den for mild. Andre gange er den så stærk, at dine smagsløg er sat ud af spillet resten af måltidet. Lav den selv, så kan du smagsætte den, lige som du har lyst.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld tomaterne i en si, og si halvdelen af væsken fra. Hæld tomaterne i en skål.
Hak jalapenos fint, og tilsæt jalapenos og olivenolie i skålen.
Pil rødløget, og hak det fint.
Skyl chilien og korianderen, og hak det fint. Vend løg, chili og koriander i tomaterne.
Smag saucen til med citronsaft, salt og peber.

Tip!

Tomatsalsaen kan opbevares i køleskabet i 3 dage.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar