Hjemmelavet tomatketchup med paprika

Ketchuppen bliver sød og smagfuld og smager friskere end den, du kender fra supermarkedet.

Hjemmelavet tomatketchup med paprika
0-30 min.

(0)

November 6, 2018 af Inge SkovdalFoto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic

Ingredienser

dl

Udstyr

  • flasker eller sylteglas med tætsluttende låg

Sådan gør du

Tip!

Ketchuppen kan smages til, præcis som du ønsker – fx med friske krydderurter, tørrede krydderier eller chili. Prøv dig frem med små smagsskåle, til du får en ketchup, som passer lige til din smag! Eller del ketchuppen op i mindre portioner, som du smager til på forskellig vis og opbevarer i små glas med låg.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'