Hjemmelavet stracciatella
11. november 2022
af
Maria Charlotte Larsen.
Foto: Stine Christiansen
Hjemmelavet stracciatella toppet med olivenolie, salt og friskkværnet peber smager vanvittigt sammen et godt surdejsbrød. Servér osten som forret, tapas eller ovenpå en god pastaret.
Bemærk
Trækketid: Mindst 1 time
Ingredienser
Sådan gør du
Bræk mozzarellaosten i mindre stykker, og læg den i en skål.
Bland den sammen med fløde, rør det sammen og sæt det på køl i minimum 1 time – lav den evt. dagen før.
Smag osten til med salt og friskværnet peber. Servér med olivenolie og surdejsbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk