Hjemmelavet stracciatella

11. november 2022 af .

Foto: Stine Christiansen

Hjemmelavet stracciatella toppet med olivenolie, salt og friskkværnet peber smager vanvittigt sammen et godt surdejsbrød. Servér osten som forret, tapas eller ovenpå en god pastaret.

Bemærk
Trækketid: Mindst 1 time

Ingredienser

Sådan gør du

Bræk mozzarellaosten i mindre stykker, og læg den i en skål.
Bland den sammen med fløde, rør det sammen og sæt det på køl i minimum 1 time – lav den evt. dagen før.
Smag osten til med salt og friskværnet peber. Servér med olivenolie og surdejsbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar