Hjemmelavet slåen-gin
Lad ginnen trække med friske slåenbær i 2-3 uger, og nyd den friske smag fra ginnen med tonic eller i en drink.
![Hjemmelavet slåen-gin](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/hjemmelavet-slaen-gin_9781.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.49999999999999994&fp-y=0.6722061054837317&fp-z=1.0000000000000002)
0-30 min.
(0)
February 19, 2021 af Mikkel KarstadFoto: Aller Media
Bemærk:Hvis slåenbærrene ikke har nået at hænge på buskene i frostvejr, inden de bliver plukket, er det en god idé at putte dem i fryseren 3-4 timer, inden de kommes i flasken. Det giver bærrene lidt ekstra sødme og tager lidt bitterhed.
Ingredienser
flaske
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner