Hjemmelavet slåen-gin

19. februar 2021 af .

Foto: Anders Schønnemann

Lad ginnen trække med friske slåenbær i 2-3 uger, og nyd den friske smag fra ginnen med tonic eller i en drink.

Bemærk
Hvis slåenbærrene ikke har nået at hænge på buskene i frostvejr, inden de bliver plukket, er det en god idé at putte dem i fryseren 3-4 timer, inden de kommes i flasken. Det giver bærrene lidt ekstra sødme og tager lidt bitterhed.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl bærrene, og lad dem trække i ginnen i en flaske med tætsluttende låg i 2-3 uger ved stuetemperatur. Det kan også sagtens stå lidt længere tid.
Drik slåenginnen, som den er, bland den med lidt tonic, eller brug den i cocktails.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar