Hjemmelavet ravioli med græskar og chorizo

Hjemmelavet ravioli er slet ikke så svært, som de fleste tror. Og du behøver ikke nogen pastamaskine for at lykkes med det. Rul pastaen ud med en kagerulle, og fyld raviolistykkerne med hjemmelavet græskarpuré.

Hjemmelavet ravioli med græskar og chorizo
31-60 min.

(0)

April 27, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Peter Kam
Bemærk:Køletid: 30 minutter.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Vil du lave en anden slags pasta, kan du bruge samme grundopskrift på pastadej. I stedet for at lave ravioli af pastaen, kan du skære andre former ud og servere den sammen med en pastasauce.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'