Hjemmelavet ramsløgssalt

23. juli 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Lav selv en portion raffineret ramsløgssalt. Brug saltet som drys på dit kogte æg, en kartoffelmad eller over kødretter lige inden servering.

Bemærk
Bagetid: 2-3 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 80°. Skyl og tør ramsløgsbladene.
Kør ramsløg og salt i en foodprocessor, til bladene er findelte.
Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir, og bag den i 2-3 timer, til blandingen er helt tør.
Hæld blandingen i en lufttæt beholder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar