Hjemmelavet ramsløgssalt

Lav selv en portion raffineret ramsløgssalt. Brug saltet som drys på dit kogte æg, en kartoffelmad eller over kødretter lige inden servering.

Hjemmelavet ramsløgssalt
0-30 min.

(2)

23. juli 2020 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Bemærk:Bagetid: 2-3 timer.

Ingredienser

dl

Ramsløgssalt

ramsløg
1 håndfulde
salt
300 g

Sådan gør du

Ramsløgssalt

Tænd ovnen på 80°. Skyl og tør ramsløgsbladene.
Kør ramsløg og salt i en foodprocessor, til bladene er findelte.
Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir, og bag den i 2-3 timer, til blandingen er helt tør.
Hæld blandingen i en lufttæt beholder.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'