Hjemmelavet ramsløgssalt
23. juli 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Lav selv en portion raffineret ramsløgssalt. Brug saltet som drys på dit kogte æg, en kartoffelmad eller over kødretter lige inden servering.
Bemærk
Bagetid: 2-3 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 80°. Skyl og tør ramsløgsbladene.
Kør ramsløg og salt i en foodprocessor, til bladene er findelte.
Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir, og bag den i 2-3 timer, til blandingen er helt tør.
Hæld blandingen i en lufttæt beholder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også:Opskrift på hjemmelavet ramsløgspesto
Powered by Froala Editor