Hjemmelavet ramsløgssalt
Lav selv en portion raffineret ramsløgssalt. Brug saltet som drys på dit kogte æg, en kartoffelmad eller over kødretter lige inden servering.

0-30 min.
(2)
23. juli 2020 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Bemærk:Bagetid: 2-3 timer.
Ingredienser
dl
Ramsløgssalt
- ramsløg
- 1 håndfulde
- salt
- 300 g
Sådan gør du
Ramsløgssalt
Tænd ovnen på 80°. Skyl og tør ramsløgsbladene.
Kør ramsløg og salt i en foodprocessor, til bladene er findelte.
Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir, og bag den i 2-3 timer, til blandingen er helt tør.
Hæld blandingen i en lufttæt beholder.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Opskrift på hjemmelavet ramsløgspesto
Powered by Froala Editor