Hjemmelavet karrypulver

18. juli 2019 af .

Foto: Henrik Freek

Måske plejer du at købe din karry færdiglavet, men prøv at lave den fra bunden. Krydderiet smager om noget endnu bedre og mere aromatisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist alle ingredienser, på nær chili, på en pande ved middel varme, indtil de bliver brune.
Tilsæt chili, og rist videre, indtil krydderierne er mørkebrune, men ikke brændte.
Hæld krydderiblandingen op på en tallerken, så den kan køle af.
Kværn så blandingen til aromatisk karrypulver i en kaffekværn eller en morter.
Hvis du ønsker en mild karry, kan du fjerne frøene fra den tørrede chili.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar