Hjemmelavet karrypulver
18. juli 2019
af
Columbus Leth.
Foto: Henrik Freek
Måske plejer du at købe din karry færdiglavet, men prøv at lave den fra bunden. Krydderiet smager om noget endnu bedre og mere aromatisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist alle ingredienser, på nær chili, på en pande ved middel varme, indtil de bliver brune.
Tilsæt chili, og rist videre, indtil krydderierne er mørkebrune, men ikke brændte.
Hæld krydderiblandingen op på en tallerken, så den kan køle af.
Kværn så blandingen til aromatisk karrypulver i en kaffekværn eller en morter.
Hvis du ønsker en mild karry, kan du fjerne frøene fra den tørrede chili.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk