Hjemmelavet karamelsauce

Lav din egen hjemmelavede karamelsauce, der kan bruges til frisk frugt, is, pandekager eller som topping på havregrøden.

Hjemmelavet karamelsauce
0-30 min.

(2)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Pas på, når du hælder væske i karamellen. Den er ekstremt varm, så væsken begynder at koge med det samme og vil sprutte kraftigt. Bedst er det at tage gryden fra blusset og derefter forsigtigt hælde væske i. Hold evt. et viskestykke over den hånd, du holder gryden med, og hold ansigtet så langt væk, du kan.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Karamelsaucen holder sig flere uger i køleskabet. Måske får den lidt bundfald, men så skal den bare røres godt igennem inden servering.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'