Hjemmelavet kalveleverpostej med portvin
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Små portionsanrettede leverpostejer, som kan serveres på klassisk vis med rugbrød, rødbeder og sprødstegt bacon.
Ingredienser
Sådan gør du
Kom alle ingredienserne i en blender/foodprocessor, og blend dem til en fin og ensartet masse.
Fordel postejen i små, smurte engangsaluforme eller ramakiner.
Sæt formene i en bradepande med vand i bunden, og bag dem i en 160º varm ovn i ca. 45 minutter.
Skru ovnen op til 200º, og bag postejerne færdige i 10-15 minutter, til de har fået stegeskorpe. Stik i dem med en kødnål for at tjekke, at de er færdigbagte.
Servér varme eller lune.
Tip!
Kalvepostejerne kan bages god tid i forvejen og opbevares i fryseren. Så kan du optø dem og lune dem i ovnen (10-15 minutter ved 200º),den dag de skal serveres.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk