Hjemmelavet Kæmpe Eskimo

Den gode gamle klassiker, hvor mørk chokolade møder is og solbærmarmelade genskabes her i en luksusversion.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak chokoladen groft, og smelt den langsomt ved svag varme i en gryde sammen med fløde.
Form kugler af isen med en iskugleske, og stil dem på frost, til desserten skal serveres.
Anret isen sammen med solbærmarmelade, og hæld lun chokoladesauce over. Pynt evt. med solbærblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
28. oktober 2019 af .

Foto: Inge Skovdal, skovdalnordic.com

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar