Hjemmelavet Kæmpe Eskimo
28. oktober 2019
af
Inge Skovdal.
Foto: Inge Skovdal, skovdalnordic.com
Den gode gamle klassiker, hvor mørk chokolade møder is og solbærmarmelade genskabes her i en luksusversion.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak chokoladen groft, og smelt den langsomt ved svag varme i en gryde sammen med fløde.
Form kugler af isen med en iskugleske, og stil dem på frost, til desserten skal serveres.
Anret isen sammen med solbærmarmelade, og hæld lun chokoladesauce over. Pynt evt. med solbærblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk