Hjemmelavet is med rabarber og hvid chokolade

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Den her rabarberis er svær at stoppe med at spise, fordi den er så god. Den hvide chokolade giver det dejligt crunch til isen.

Bemærk
Frysetid: Mindst 4 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150º. Rens rabarberne, skær dem i små stykker, vend dem med rørsukker, og fordel dem i et ovnfast fad med bagepapir.
Bag rabarberstykkerne i ovnen i 15-20 minutter, til de er møre, og afkøl.
Pisk æggeblommerne cremede med en elpisker.
Bland mælk og sukker i en gryde, bring det i kog, og sluk straks for varmen. Rør mælken i æggeblommerne, og afkøl blandingen let.
Pisk fløden til let skum, og vend det sammen med æggemassen.
Hak den hvide chokolade groft, og vend den i flødecremen sammen med de bagte rabarber.
Fordel iscremen i små glas eller forme, og sæt dem i fryseren i mindst 4 timer. Tag isen ud af fryseren 15 minutter før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar