Hjemmelavet hønsesalat med bacon

Åh, hønsesalat! Noget af det allerbedste ved julen. Her i en version med champignoner og bacon, der serveres på lyst brød.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løg, og skær det i grove skiver. Læg dem i en gryde med laurbærblade, peberkorn og bouillon, og bring gryden i kog.
Læg kyllingefileterne i gryden, og lad det simre i 20 minutter, til kødet er gennemkogt.
Tag kyllingefileterne op af gryden, og lad dem køle helt af. Riv dernæst kødet fra hinanden med 2 gafler.
Rens champignoner, og skær dem i skiver. Rist dem gyldne i smør på en pande.
Rør yoghurt, mayonnaise, sennep, karry, salt og peber sammen i en skål.
Afdryp aspargessnitterne, og rør dem i dressingen sammen med det afkølede kyllingekød og de ristede champignoner.
Rist bacon på en pande, og lad det dryppe af på fedtsugende papir. Rist brødet, og top med hønsesalat og bacon. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
30. januar 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar