Hjemmelavet granola
1. november 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Hjemmelavet granola med tørret frugt smager skønt som topping på yoghurt, skyr eller i en smoothie-bowl. I modsætning til mysli, så tilberedes granola sammen med fedtstof eller sukker. I denne opskrift bages granolaen i ovnen.
Ingredienser
Udstyr
glas med tætsluttende låg
Sådan gør du
Tænd ovnen på 150°.
Hak mandler og hasselnødder groft. Fordel 5-kornsblanding, mandler, hasselnødder, solsikkekerner og hørfrø på en bageplade. Dryp honning over.
Bag blandingen i ca. 20 minutter, til den er gylden. Rør rundt undervejs.
Tilsæt de tørrede tranebær og rosiner, lige når granolaen kommer ud af ovnen.
Lad den køle helt af, og opbevar den i glas med tætsluttende låg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk