Hjemmelavet bechamelsauce
1. juni 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Enhver god lasagne bør laves med en hjemmelavet bechamelsauce, der binder hele herligheden sammen på fineste vis. Og det er faktisk slet ikke så svært endda. Se bare her!
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt smør i en gryde ved middel varme.
Pisk melet i, til alt smørret er suget op. Pisk mælken i lidt ad gangen.
Pisk konstant, til blandingen er jævn og klumpfri.
Kog ved svag varme i 10 min., og pisk jævnligt.
Smag til med salt, revet muskatnød eller stødt allehånde og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på whiskey sovs