Hjemmelavet bechamelsauce

1. juni 2018 af .

Foto: AOP

Enhver god lasagne bør laves med en hjemmelavet bechamelsauce, der binder hele herligheden sammen på fineste vis. Og det er faktisk slet ikke så svært endda. Se bare her!

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt smør i en gryde ved middel varme.
Pisk melet i, til alt smørret er suget op. Pisk mælken i lidt ad gangen.
Pisk konstant, til blandingen er jævn og klumpfri.
Kog ved svag varme i 10 min., og pisk jævnligt.
Smag til med salt, revet muskatnød eller stødt allehånde og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar