Hjemmelavet agurkerelish
14. januar 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Agurkerelish med cornichoner giver din relish en dyb og kraftig smag, der spiller perfekt op til fed pålæg og fyldig paté.
Ingredienser
Sådan gør du
Afdryp cornichonerne.
Pil løg og hvidløg, og hak dem groft.
Kom cornichoner, løg, hvidløg, kapers, krydderurter og sennepsfrø i en blender.
Blend til en grov pesto, og tilsæt olivenolie.
Smag relishen til med salt og peber.
Tip!
Servér til smørrebrød, paté eller skinke.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk