Hjemmelavet agurkerelish

14. januar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Agurkerelish med cornichoner giver din relish en dyb og kraftig smag, der spiller perfekt op til fed pålæg og fyldig paté.

Ingredienser

Sådan gør du

Afdryp cornichonerne.
Pil løg og hvidløg, og hak dem groft.
Kom cornichoner, løg, hvidløg, kapers, krydderurter og sennepsfrø i en blender.
Blend til en grov pesto, og tilsæt olivenolie.
Smag relishen til med salt og peber.

Tip!

Servér til smørrebrød, paté eller skinke.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar