Hjemmelavet abrikosmarmelade
23. december 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Nybagte boller med hjemmelavet abrikosmarmelade er den perfekte opskrift på dejlig morgenmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl abrikoserne, halvér dem og fjern stenene.
Skær abrikoserne i tern, og kom dem i en gryde med sukker, revet citronskal og citronsaft.
Kog abrikoserne ved middelvarme i 5-8 minutter under omrøring. Kom marmeladen på Atamon-skyllede sylteglas, og sæt låg på.
Tip!
Servér marmeladen til boller, brug den i lagkager eller i den klassiske chokoladekage Sachertorte.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Basisopskrift på solbærmarmelade
Powered by Froala Editor