Hjemmelavet abrikosmarmelade

23. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Nybagte boller med hjemmelavet abrikosmarmelade er den perfekte opskrift på dejlig morgenmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl abrikoserne, halvér dem og fjern stenene.
Skær abrikoserne i tern, og kom dem i en gryde med sukker, revet citronskal og citronsaft.
Kog abrikoserne ved middelvarme i 5-8 minutter under omrøring. Kom marmeladen på Atamon-skyllede sylteglas, og sæt låg på.

Tip!

Servér marmeladen til boller, brug den i lagkager eller i den klassiske chokoladekage Sachertorte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar