Hjemmelavede tortillapandekager
17. september 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: columbus leth
Har du altid tænkt, at det er besværligt at bage egne tortillapandekager? Det er altså en fejl. Dejen indeholder kun nogle få ingredienser, og efter en kort tur på panden er der lune tortillaer til hele familien.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland begge slags mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Tilsæt olie, og rør det rundt med en træske.
Hæld vand i skålen, og rør det sammen til en dej. Ælt dejen igennem, og lad den hvile i 20 minutter.
Del dejen i 8 stykker, og rul dem ud til tynde pandekager med en kagerulle på et meldrysset bord.
Steg pandekagerne på en brandvarm jernpande, ca. 1 minut på hver side.
Tip!
Har du en jernpande, er det en god idé at stege tortillabrødene på den. Panden skal være meget varm, når man bager brødene, og en klassisk teflonpande skal helst ikke varmes så meget op.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk