Hjemmelavede rugbrødscroutoner

21. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Rugbrødscroutoner er et dejligt sprødt indslag til en suppe eller salat og kan nemt laves!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200º.
Skær brødet i tern, og vend dem sammen med oregano, salt og olivenolie.
Fordel brødternene på en bageplade med bagepapir, og steg dem gyldne og sprøde i ovnen i ca. 6-8 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar