Hjemmelavede ravioli med spinat og ricotta
De store raviolier er fyldt med en cremet, grøn midte og serveres med en blød og lækker flødesauce.
![Hjemmelavede ravioli med spinat og ricotta](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/hjemmelavede-ravioli-med-spinat-og-ricotta_13567.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5710801780706544&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
May 10, 2022 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hvis du bruger en pastamaskine, skal dejen køres igennem 5-6 gange.
Ingredienser
personer
Udstyr
- 1 rund ravioli-udstikker, 7,5-8 cm i diameter
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner