Hjemmelavede popcorn

11. april 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Det kræver ikke mere end tre ingredienser og fem minutter at poppe popcorn i en gryde. Skynd dig at finde en god film, for popcornene er snart klar!

Ingredienser

Sådan gør du

Opvarm olien i en tykbundet gryde ved middelhøj varme.
Tilsæt majskernerne, når olien er godt varm. Læg låg på gryden, og pop kernerne.
Ryst gryden undervejs, så popcornene ikke brænder på.
Tag gryden af varmen, og drys popcornene med salt.
Hæld popcornene i en skål, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Tips og tricks til popcorn i gryde

Det er så nemt at lave popcorn i en gryde – du skal bare bruge majskerner, olie, salt og en gryde. Så hvis lækkersulten melder sig på en sen aften, kan du hurtigt poppe dig nogle popcorn.

Sørg for, at varmen ikke er for høj, så popcornene ikke brænder på. De skal gerne nå at få lidt varme, så de popper, men endelig ikke for meget, så de bliver sorte.

Husk også at lægge låg på gryden, så du ikke ender med gulvet fyldt af popcorn. De skulle jo gerne ende i maven.

Sidst men ikke mindst, så husk rigeligt med salt. Det er det, der giver popcornene den helt rigtige smag. Skal de være ekstra snaskede, kan du smelte lidt smør og hælde over dem. Men det er på eget ansvar, for det er vanedannende godt!

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar