Hjemmelavede popcorn

24. februar 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Det kræver ikke mere end tre ingredienser og fem minutter at poppe popcorn i en gryde. Skynd dig at finde en god film, for popcornene er snart klar!

Ingredienser

Sådan gør du

Opvarm olien i en tykbundet gryde ved middelhøj varme.
Tilsæt majskernerne, når olien er godt varm. Læg låg på gryden, og pop kernerne.
Ryst gryden undervejs, så popcornene ikke brænder på.
Tag gryden af varmen, og drys popcornene med salt.
Hæld popcornene i en skål, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar