Hjemmelavede popcorn
24. februar 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Det kræver ikke mere end tre ingredienser og fem minutter at poppe popcorn i en gryde. Skynd dig at finde en god film, for popcornene er snart klar!
Ingredienser
Sådan gør du
Opvarm olien i en tykbundet gryde ved middelhøj varme.
Tilsæt majskernerne, når olien er godt varm. Læg låg på gryden, og pop kernerne.
Ryst gryden undervejs, så popcornene ikke brænder på.
Tag gryden af varmen, og drys popcornene med salt.
Hæld popcornene i en skål, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk