Hjemmelavede pickles

Pickles er grøntsager skåret mindre stykker og lagt i en lage af enten eddike eller dressing. Her består grøntsagerne både af gulerødder, agurk, blomkål, peberfrugt og løg, men du kan sagtens bruge, hvad du ellers har i køleskabet.

Hjemmelavede pickles
31-60 min.

(0)

October 8, 2019 af Kristine HøegFoto: Line Falck Christensen
Bemærk:Trækketid: 1-2 uger.

Ingredienser

glas

Sådan gør du

Tip!

Pickles er gode som en del af et antipasti-fad, i sandwiches, som tilbehør til grillmad eller blendet groft i cremefraichedressing. Har du lavet mange glas, kan du henkoge grøntsagerne ved at sætte glassene i en stor gryde og fylde vand nok på, så det går 3-5 cm op over glassene. Bring vandet i kog, og lad glassene koge et par minutter. Når de er blevet kolde, opbevarer du dem koldt og mørkt.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'