Hjemmelavede nuggets

Nuggets er et hit hos både små og store, og de lækre hjemmelavede varianter smager bare bedst! Servér dem med barbecuesauce, og nyd dem som snack eller som del af aftensmåltidet.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingefileterne i store tern.
Bland mel med cayennepeber, salt og peber, og vend kyllingeternene i blandingen. Vend derefter kyllingeternene i sammenpisket æg og til sidst i rasp.
Opvarm olien til 160°-170° i en stor gryde.
Frituresteg kyllingestykkerne i olien, 3-4 stykker ad gangen, i 3-5 minutter, til de er gyldne.
Lad dem dryppe af på fedtsugende papir, og servér dem med barbecuesauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
21. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar