Hjemmelavede nuggets
21. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Nuggets er et hit hos både små og store, og de lækre hjemmelavede varianter smager bare bedst! Servér dem med barbecuesauce, og nyd dem som snack eller som del af aftensmåltidet.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingefileterne i store tern.
Bland mel med cayennepeber, salt og peber, og vend kyllingeternene i blandingen. Vend derefter kyllingeternene i sammenpisket æg og til sidst i rasp.
Opvarm olien til 160°-170° i en stor gryde.
Frituresteg kyllingestykkerne i olien, 3-4 stykker ad gangen, i 3-5 minutter, til de er gyldne.
Lad dem dryppe af på fedtsugende papir, og servér dem med barbecuesauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk