Hjemmelavede kryddersild med nelliker
12. november 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Sildene er blevet forkælet med varme krydderier, der sammen skal trække i mindst 2 døgn, før du serverer dem. Kryddersildene holder sig ca. 8 dage på køl, så længe sildefileterne er helt dækket af lage.
Bemærk
Trækketid: Natten over. Marinering: Mindst 2 døgn, gerne op til 1 uge.
Ingredienser
Udstyr
1 sylteglas med låg
Sådan gør du
Læg sildefileterne i en stor skål, og dæk dem med vand. Lad dem stå natten over i køleskabet.
Bring lagereddike, vand, sukker, laurbærblade, peberkorn og nelliker i kog i en gryde.
Tag gryden fra varmen, når sukkeret er smeltet, og lad krydderlagen køle helt af i gryden.
Hæld vandet fra de udvandede sildefileter. Del dem i passende stykker, og læg dem i et skoldet glas.
Fordel krydderlagen over sildefileterne i glasset, sæt låget på, og lad sildene marinere på køl i mindst 48 timer og gerne op til 1 uge.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk