Hjemmelavede karameller med forskellig slags topping

Karameller er sjove at lave og kan smages til med forskellige ting, så vælg din yndlingssmag! Opskriften er meget nem, men brug gerne et sukkertermometer for at kontrollere, at massen varmes helt op til 115º.

Hjemmelavede karameller med forskellig slags topping
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Hviletid: 4-5 timer.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • to firkantede forme/plastikbeholdere, 10 x 10 cm (eller en lidt større form, 14 x 14 cm)

Sådan gør du

Tip!

Skær kun det ud, som skal spises med det samme. Man kan godt skære det hele ud på en gang, men så skal stykkerne pakkes ind enkeltvis, og de holder ikke altid faconen lige godt.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'