Hjemmelavede fiskepinde med fritter
4. september 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Fiskepinde er noget, både børn og voksne kan lide, og hvis du laver den hjemmelavede slags, smager de bedst. De er ovenikøbet nemme at lave! Servér med sprøde fritter af søde kartofler.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Vend dem med lidt olie og salt, og bred dem ud på bagepapir på en bageplade.
Bag dem ved 220° i 25-30 minutter, til de er gennemtilberedte. Afslut gerne med grill.
Skær fisken ud i grove strimler. Hæld mel i en skål for sig, sammenpisket æg i en anden og rasp i en tredje.
Skyl og hak persille. Pil og hak hvidløg. Bland persille og hvidløg i raspen. Vend fiskestykkerne i mel, æg og til slut raspblandingen.
Steg dem gyldne i rigeligt olie på en varm pande, og krydr med salt.
Blend yoghurten i en minihakker/foodprocessor med sennep, ærter, mynte, skyllet persille og salt.
Servér straks søde kartoffelfritter og fiskepinde med citron skåret i både og salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk