Hjemmelavede Ferrero Rocher
4. december 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Hjemmelavede Ferrero Rocher smager som de ægte af slagsen. Pak hasselnødder ind i Nutellacreme, og dyp dem i smeltet chokolade med hakkede nødder. Voila, så er der Ferrero Rocher!
Bemærk
Afkøling: I alt 1½ time.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist hasselnødderne på en varm og tør pande i 5-8 minutter, til hinderne begynder at løsne sig. Læg de varme ristede hasselnødder på et rent viskestykke, og gnid hinderne af. Afkøl nødderne. Tag hasselnødder fra, så der er én til hver trøffel og hak resten fint.
Knus vaflerne til groft smulder med fingrene, og rør dem sammen med Nutella eller anden chokoladesmørepålæg og salt. Sæt skålen i køleskabet i 30 minutter, så Nutellacremen bliver mere fast.
Tag én teske af fyldet ad gangen, og form det til en kugle omkring en ristet hasselnød. Fortsæt på samme måde med resten af fyldet. Læg kuglerne på et fad med bagepapir, og sæt dem i fryseren i 30 minutter.
Hak mælkechokoladen, og smelt den i en skål over vandbad. Rør de hakkede hasselnødder i den smeltede mælkechokolade.
Dyp de kolde vaffel-Nutella-kugler enkeltvis i den smeltede nøddechokolade, så de er helt dækkede, og sæt dem af på et skærebræt beklædt med bagepapir. Sæt kuglerne i køleskabet i 30 minutter, til chokoladen er helt størknet.
Tip!
Vaflerne, som er brugt i denne opskrift, er de smalle, aflange vafler, som man kan købe i de fleste supermarkeder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på mælkesnitter
Powered by Froala Editor