Hjemmelavede burgerboller
1. februar 2021
af
Inge Skovdal.
Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic
Her får du en knaldgod opskrift på luftige burgerboller, du skal bruge for at lave verdens bedste hjemmebyggede burgere. Det er en ret, de fleste elsker!
Ingredienser
Sådan gør du
Opløs gæren i lunkent vand. Smelt smørret.
Tilsæt de 2 slags mel, salt, sukker og smeltet smør, og ælt godt igennem – evt. på en køkkenmaskine.
Lad dejen hæve 1-2 timer. Del dejen, form den til boller, og tryk dem flade.
Efterhæv på en plade med bagepapir i ca. 30 minutter.
Giv dem et tryk igen, og lad dem hæve 30 minutter mere.
Tænd ovnen på 225°. Pres bollerne en sidste gang, pensl med sammenpisket æg, og drys med sesam.
Bag burgerbollerne i ovnen i ca. 12 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Verdens bedste burgerboller!
Powered by Froala Editor