Hjemmelavede bastogne-kiks

1. juni 2018 af .

Foto: Carina Krüger

Der er ikke noget, der klæder din kop kaffe eller te bedre, end en god bastogne-kiks. Prøv at bage dem selv. Det er nemt, og de smager forrygende.

Bemærk
Hviletid: 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

en sprøjtepose med en bred, flad tylle med takker

Sådan gør du

Bland farin, natron, ingefær, kardemomme og kanel sammen, og pisk smørret i.
Riv skallen af citronen, og pres saften. Tilsæt citronskal og -saft sammen med sirup, og rør blandingen ensartet.
Tilsæt mel lidt ad gangen, og rør det godt sammen. Ælt dejen færdig på køkkenbordet, og stil den i køleskabet i et par timer.
Kom dejen i en sprøjtepose med en bred, flad tylle med takker, og kør dejen igennem.
Skær dejstængerne i 5 cm lange stykker, og læg dem på en plade med bagepapir. Bag kagerne ved 175° i 10 minutter, og lad dem afkøle på en rist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar