Hjemmebagte tebirkes og frøsnappere

Hvis du har tid og lyst til at gøre lidt ekstra ud af dagens første timer, kan du flotte dig med hjemmebagte tebirkes og frøsnappere. Det vil tage brunchkegler!

Hjemmebagte tebirkes og frøsnappere
31-60 min.

(0)

July 2, 2019 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Skovdal Nordic
Bemærk:Hævetid, i alt: 1 time. Hviletid i køleskab: I alt 45 minutter.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Frys evt. nogle tebirkes og frøsnappere ned, når de er formet. Optø dem langsomt i køleskabet, og følg bageanvisningen. Så har du friskbagte tebirkes og frøsnappere på ingen tid.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske kan du også li': Spandauere med creme og syltetøj

Måske du også kan li'