Hjemmebagte ingefærkiks
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Med en snært af ingefær får du her en opskrift på knasende og krydrede små ingefærkiks til kaffen eller teen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175º, og beklæd en bageplade med bagepapir.
Rør smør, sukker og sirup sammen med en elpisker, til konsistensen er cremet.
Bland hvedemel, natron og ingefær sammen, og rør det i dejen med en ske.
Del dejen i 2 lige store stykker, og tril dem til aflange stænger. Læg stængerne på bagepladen, og tryk dem lidt flade. Rids stængerne let med en gaffel.
Bag kagestængerne midt i den varme ovn i 12-15 minutter, til de er flot gyldne.
Lad dem køle en smule af på bagepladen, før du skærer dem i skrå snitter. Flyt dem derefter over på en bagerist, og lad dem køle helt af.
Tip!
Opbevar ingefærsnitterne i en lufttæt kagedåse eller plastikboks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk