Hindbærtrøfler med ruby-chokolade

6. december 2021 af .

Foto: Columbus Leth

En lille kugle lavet af marcipan, hindbær og ruby-chokolade, der har den fineste farve og glitrer i lyset!

Bemærk
Hviletid: Ca. 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Mos hindbærrene let med en gaffel, og riv marcipanen groft.
Hak chokoladen fint, og smelt den i en skål over vandbad.
Rør den smeltede chokolade godt sammen med de mosede hindbær og den revne marcipan i en skål.
Lad konfektmassen hvile på køl i ca. 30 minutter. Tril herefter ca. 16 små kugler.
Pres de frysetørrede hindbær gennem en sigte, og tril kuglerne i hindbærstøvet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar