Hindbærtrøfler med ruby-chokolade
6. december 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Columbus Leth
En lille kugle lavet af marcipan, hindbær og ruby-chokolade, der har den fineste farve og glitrer i lyset!
Bemærk
Hviletid: Ca. 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Mos hindbærrene let med en gaffel, og riv marcipanen groft.
Hak chokoladen fint, og smelt den i en skål over vandbad.
Rør den smeltede chokolade godt sammen med de mosede hindbær og den revne marcipan i en skål.
Lad konfektmassen hvile på køl i ca. 30 minutter. Tril herefter ca. 16 små kugler.
Pres de frysetørrede hindbær gennem en sigte, og tril kuglerne i hindbærstøvet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk