Hindbærtærte med hasselnødder og kokosflager
15. oktober 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: wichmann+bendtsen photography
En rustik hindbærtærte med hasselnødder og kokosflager, der bliver ristet i ovnen, så smagene træder i karakter. Servér evt. den lækre kage med en klat is eller flødeskum.
Ingredienser
Udstyr
1 bageform, ca. 24 x 24 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Pisk æg med vaniljekorn, sukker, kanel og muskatnød, til det er luftigt. Smelt smørret. Rør smeltet smør og mælk i dejen.
Blend hasselnødderne i en minihakker, til de er finthakkede, og vend dem i dejen.
Sigt hvedemel og bagepulver i dejen, og vend forsigtigt rundt.
Smør formen, og hæld dejen i. Skyl og tør bærrene, og tryk dem let ned i dejen.
Drys kokosflager og hasselnøddeflager over, og bag kagen i ca. 35 minutter.
Servér den lun, evt. med is eller flødeskum til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk