Hindbærsorbet

23. august 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Afslut sommermiddagen med en kugle frisk og syrlig sorbet.

Bemærk
Frysetid: Ca. 45 minutter på ismaskine.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen med en skarp kniv, og skrab vaniljekornene ud. Læg vaniljekorn og den tomme vaniljestang i en gryde sammen med vand og sukker, og lad det koge op. Rør rundt, til sukkeret er smeltet.
Hæld hindbærrene i en anden gryde, og lad dem koge op i 1 minut.
Tag sukkerlagen af varmen, kassér vaniljestangen, og tilsæt glukosesirup. Hæld sukkerlage og hindbær i en blender, og kør til jævn konsistens.
Sigt evt. hindbærsorbet-massen igennem en fintmasket si, så kornene sies fra.
Kør massen på en ismaskine, eller hæld sorbeten i en skål, og sæt den i fryseren. Husk at røre i den med jævne mellemrum, til den har konsistens som sorbet.
Servér hindbærsorbet i små skåle, og top med knuste cookies/marengs og friske hindbær. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar