Hindbærmuffins med kokos og ricottacreme
1. marts 2019
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Søde og luftige hindbærmuffins med kokos og ricottacreme. Lige til at tage med i picnickurven!
Ingredienser
Udstyr
10 muffinforme
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Riv skallen af citronen på den fine side af et rivejern.
Pisk smør, sukker, vaniljekorn, revet citronskal og salt sammen med en elpisker i en stor skål. Tilsæt æg og mælk, og pisk godt, til du får en ensartet masse.
Tilsæt hvedemel og bagepulver, og rør dejen sammen med en ske, til den er jævn og uden klumper.
Fordel dejen i muffinforme. Tryk 3-4 hindbær ned i hver kage, og drys med kokosmel.
Bag kagerne i en 180° varm ovn i 15-20 minutter, til de er netop gennembagte.
Riv citronskallen, og rør den sammen med ricotta og flormelis. Justér smagen med mere flormelis eller citronskal.
Servér ricottacremen til kagerne sammen med nektariner skåret i tynde både.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk