Hindbærmuffins med chokolade

Prop hindbær i dejen, og pynt med friske hindbær ved servering. En sød og syrlig lækkerbisken til kaffen.

Hindbærmuffins med chokolade
0-30 min.

(0)

19. juni 2023 af Pernille SkjødtFoto: Columbus Leth

Ingredienser

stk.
smør
75 g
æg
4
rørsukker
175 g
bananer
2
mørk chokolade
75 g
hvedemel
175 g
bagepulver
2 tsk.
vaniljesukker
1 tsk.
hindbær (frosne eller friske)
200 g

Pynt

hindbær
150 g
frisk mynte
1 bundter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 185°. Smelt smørret i en lille gryde.
Slå æggene ud i en skål, tilsæt sukker, og pisk blandingen lys og luftig med en elpisker.
Skræl og mos bananerne, og hak chokoladen fint.
Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i en skål, sigt det i dejen, og vend rundt. Rør smeltet smør og moset banan i dejen, og vend forsigtigt chokolade og hindbær i til sidst.
Hæld dejen i muffinforme, og bag dem i ovnen i 18-20 minutter. Afkøl på en bagerist.

Servering

Anret hindbærmuffinsene på et fad, og top med friske hindbær og mynte.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'