Hindbærmuffins med chokolade
Prop hindbær i dejen, og pynt med friske hindbær ved servering. En sød og syrlig lækkerbisken til kaffen.

0-30 min.
(0)
19. juni 2023 af Pernille SkjødtFoto: Columbus Leth
Ingredienser
stk.
- smør
- 75 g
- æg
- 4
- rørsukker
- 175 g
- bananer
- 2
- mørk chokolade
- 75 g
- hvedemel
- 175 g
- bagepulver
- 2 tsk.
- vaniljesukker
- 1 tsk.
- hindbær (frosne eller friske)
- 200 g
Pynt
- hindbær
- 150 g
- frisk mynte
- 1 bundter
Sådan gør du
Tænd ovnen på 185°. Smelt smørret i en lille gryde.
Slå æggene ud i en skål, tilsæt sukker, og pisk blandingen lys og luftig med en elpisker.
Skræl og mos bananerne, og hak chokoladen fint.
Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i en skål, sigt det i dejen, og vend rundt. Rør smeltet smør og moset banan i dejen, og vend forsigtigt chokolade og hindbær i til sidst.
Hæld dejen i muffinforme, og bag dem i ovnen i 18-20 minutter. Afkøl på en bagerist.
Servering
Anret hindbærmuffinsene på et fad, og top med friske hindbær og mynte.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner