Hindbærmuffins med chokolade
19. juni 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Prop hindbær i dejen, og pynt med friske hindbær ved servering. En sød og syrlig lækkerbisken til kaffen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 185°. Smelt smørret i en lille gryde.
Slå æggene ud i en skål, tilsæt sukker, og pisk blandingen lys og luftig med en elpisker.
Skræl og mos bananerne, og hak chokoladen fint.
Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i en skål, sigt det i dejen, og vend rundt. Rør smeltet smør og moset banan i dejen, og vend forsigtigt chokolade og hindbær i til sidst.
Hæld dejen i muffinforme, og bag dem i ovnen i 18-20 minutter. Afkøl på en bagerist.
Anret hindbærmuffinsene på et fad, og top med friske hindbær og mynte.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk