Hindbærmuffins med chokolade

19. juni 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Prop hindbær i dejen, og pynt med friske hindbær ved servering. En sød og syrlig lækkerbisken til kaffen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 185°. Smelt smørret i en lille gryde.
Slå æggene ud i en skål, tilsæt sukker, og pisk blandingen lys og luftig med en elpisker.
Skræl og mos bananerne, og hak chokoladen fint.
Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i en skål, sigt det i dejen, og vend rundt. Rør smeltet smør og moset banan i dejen, og vend forsigtigt chokolade og hindbær i til sidst.
Hæld dejen i muffinforme, og bag dem i ovnen i 18-20 minutter. Afkøl på en bagerist.
Anret hindbærmuffinsene på et fad, og top med friske hindbær og mynte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar