Hindbærmoussekage med sprød kiksebund

En moussekage kan være lidt svær at lave, men her får du en opskrift på en lækker hindbærmoussekage med kiksebund, som nok skal lykkes.

Hindbærmoussekage med sprød kiksebund
0-30 min.

(7)

April 4, 2019 af Emma MartinyFoto: Lea Kaae
Bemærk:Hviletid på køl: Mindst 3 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 springform, ca. 24 cm i diameter
  • lagkageplast

Sådan gør du

Tip!

Ved at smelte husblassen i den varme bærsaft undgår du klumper. Sørg for, at temperaturforskellen på bærsaften og flødeskummet ikke er for stor ved først at vende en smule flødeskum i saften. Herefter kan du let vende flødeskum og bær sammen, uden at husblassen trevler.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'