Hindbærmousse med friske bær

22. oktober 2018 af .

Foto: Aller Media

En dejlig luftig og frisk dessert serveret med friske bær på toppen. Anret den sartlyserøde hindbærmousse i høje glas for et ekstra festligt look.

Bemærk
Køletid: 2-3 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrab kornene ud af vaniljestangen, pres saften fra citronen, og varm det op i en gryde sammen med hindbær og sukker.
Rør i blandingen, indtil sukkeret er smeltet. Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 minutter. Pres vandet fra, og smelt husblassen i hindbærrene.
Blend det hele, og sigt det igennem en fin si. Lad puréen køle af, indtil den er ca. 40-50°.
Pisk æggehviden stiv sammen med flormelis, og vend i puréen. Pisk fløden til skum, og vend den i moussen.
Fordel moussen i portionsglas, og stil på køl i 2-3 timer. Pynt med friske hindbær og sigtet flormelis.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar