Hindbærmousse med friske bær
22. oktober 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Aller Media
En dejlig luftig og frisk dessert serveret med friske bær på toppen. Anret den sartlyserøde hindbærmousse i høje glas for et ekstra festligt look.
Bemærk
Køletid: 2-3 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrab kornene ud af vaniljestangen, pres saften fra citronen, og varm det op i en gryde sammen med hindbær og sukker.
Rør i blandingen, indtil sukkeret er smeltet. Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 minutter. Pres vandet fra, og smelt husblassen i hindbærrene.
Blend det hele, og sigt det igennem en fin si. Lad puréen køle af, indtil den er ca. 40-50°.
Pisk æggehviden stiv sammen med flormelis, og vend i puréen. Pisk fløden til skum, og vend den i moussen.
Fordel moussen i portionsglas, og stil på køl i 2-3 timer. Pynt med friske hindbær og sigtet flormelis.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk