Hindbærkoldskål med lakridscrumble

30. september 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Hindbær giver koldskålen den fineste lyserøde farve og en sødsyrlig smag. En herlig opgradering af en elsket sommerdessert!

Bemærk
Afkøling: Mindst 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl citronen, og riv skallen fint. Pisk citronskal, æggeblommer, sukker og vaniljesukker godt sammen med en elpisker i en skål. Tilsæt kærnemælken, og pisk igen.
Skyl hindbærrene, og hæld dem i koldskålen. Blend det hele sammen med en stavblender, til koldskålen er flot og ensartet lyserød. Smag koldskålen til, og sæt den på køl i 1 time før servering.
Tænd ovnen på 180°. Bland mel, havregryn, sukker, lakridspulver og salt sammen i en skål, og smuldr smørret i til en grov crumble.
Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir, og rist den gylden i ovnen i ca. 10 minutter. Afkøl helt.
Anret hindbærkoldskålen i skåle eller dybe tallerkener, og drys med lakridscrumble og frysetørrede hindbær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar