Hindbærhjerter med kokostrøffel
9. marts 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
De søde små hindbærhjerter med fyld af kokostrøffel får ethvert stort kagehjerte til at banke lidt hurtigere. Det lyserøde overtræk er lavet af chokolade af den særlige ruby-kakaobønne, som giver den yndigste farve og en bæragtig smag.
Ingredienser
Udstyr
Udstyr
Små hjerteforme af silikone eller lignende
Sådan gør du
Rør kondenseret mælk, kokosmel og frysetørrede hindbær sammen.
Lad blandingen trække i køleskabet i mindst 1 time.
Fyld blandingen i små hjerteforme, eller tril den til konfektkugler.
Sæt dem i fryseren i mindst 30 minutter, så de er skalfrosset.
Smelt den lyserøde chokolade over vandbad, og overtræk hjerterne med den.
Afkøl, og servér med et let drys af hindbærstøv.
Tip!
Hvis du ikke har små hjerteforme, kan du trille konfektkugler af kokosmassen og overtrække dem med ruby-chokolade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk