Hindbærbrus med ribs og ingefær
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Servér en forfriskende sommerdrink til hele familien. Der er ingen alkohol i, så børnene kan også få et glas!
Ingredienser
Sådan gør du
Nip ribsene, og læg dem i en gryde med 1 dl vand, sukker og skrællet ingefær. Bring blandingen i kog, og lad den koge i 5-6 minutter, til sukkeret er helt opløst.
Tag gryden fra varmen, og tilsæt hindbær og mynteblade. Lad det afkøle helt.
Hæld den afkølede saft gennem en si og derefter ned i en kande. Mos evt. de hele bær lidt med en træspatel for at få al væde med.
Bland saften med mineralvand i forholdet 1:3, og servér straks med isterninger.
Tip!
Mineralvandet kan erstattes af champagne eller mousserende vin.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk