Hindbærbrus med ribs og ingefær
Servér en forfriskende sommerdrink til hele familien. Der er ingen alkohol i, så børnene kan også få et glas!

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
- ribs
- 500 g
- vand
- 1 dl
- sukker
- 100 g
- frisk ingefær
- 2 cm
- hindbær
- 250 g
- frisk mynte
- 15 g
Til servering
- danskvand
- 5 dl
- isterninger
- 6
Sådan gør du
Nip ribsene, og læg dem i en gryde med 1 dl vand, sukker og skrællet ingefær. Bring blandingen i kog, og lad den koge i 5-6 minutter, til sukkeret er helt opløst.
Tag gryden fra varmen, og tilsæt hindbær og mynteblade. Lad det afkøle helt.
Hæld den afkølede saft gennem en si og derefter ned i en kande. Mos evt. de hele bær lidt med en træspatel for at få al væde med.
Bland saften med mineralvand i forholdet 1:3, og servér straks med isterninger.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner