Hindbærbrus med ribs og ingefær

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Servér en forfriskende sommerdrink til hele familien. Der er ingen alkohol i, så børnene kan også få et glas!

Ingredienser

Sådan gør du

Nip ribsene, og læg dem i en gryde med 1 dl vand, sukker og skrællet ingefær. Bring blandingen i kog, og lad den koge i 5-6 minutter, til sukkeret er helt opløst.
Tag gryden fra varmen, og tilsæt hindbær og mynteblade. Lad det afkøle helt.
Hæld den afkølede saft gennem en si og derefter ned i en kande. Mos evt. de hele bær lidt med en træspatel for at få al væde med.
Bland saften med mineralvand i forholdet 1:3, og servér straks med isterninger.

Tip!

Mineralvandet kan erstattes af champagne eller mousserende vin.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar