Hindbærbrus med ribs og ingefær

Servér en forfriskende sommerdrink til hele familien. Der er ingen alkohol i, så børnene kan også få et glas!

Hindbærbrus med ribs og ingefær
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
ribs
500 g
vand
1 dl
sukker
100 g
frisk ingefær
2 cm
hindbær
250 g
frisk mynte
15 g

Til servering

danskvand
5 dl
isterninger
6

Sådan gør du

Nip ribsene, og læg dem i en gryde med 1 dl vand, sukker og skrællet ingefær. Bring blandingen i kog, og lad den koge i 5-6 minutter, til sukkeret er helt opløst.
Tag gryden fra varmen, og tilsæt hindbær og mynteblade. Lad det afkøle helt.
Hæld den afkølede saft gennem en si og derefter ned i en kande. Mos evt. de hele bær lidt med en træspatel for at få al væde med.
Bland saften med mineralvand i forholdet 1:3, og servér straks med isterninger.

Tip!

Mineralvandet kan erstattes af champagne eller mousserende vin.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'