Hibiscus-margarita
14. juni 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
En forfriskende drink med den smukkeste farve. Men husk, at den stadig slår som en ægte margarita!
Bemærk
Trækketid: 20 minutter
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld hibiscusblade og kogende vand i en kande, tilsæt sukker, og lad det opløse. Lad teen trække i 20 minutter.
Sigt teen, og lad den afkøle helt.
Bland sukker, salt, cayenne og paprika i en lille, flad skål.
Gnid kanten af 4 glas med lidt limesaft, og dyp dem i krydderiblandingen.
Fyld en kande med is, top med hibiscus-te, limesaft, Cointreu og tequila. Rør godt rundt, og servér straks i kolde glas med krydret kant.
Tip!
Køb tørrede hibiscus-blade i helsekostbutikker. Teen smager skønt, både varm og kold!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk