Hibiscus-margarita

14. juni 2023 af .

Foto: Columbus Leth

En forfriskende drink med den smukkeste farve. Men husk, at den stadig slår som en ægte margarita!

Bemærk
Trækketid: 20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld hibiscusblade og kogende vand i en kande, tilsæt sukker, og lad det opløse. Lad teen trække i 20 minutter.
Sigt teen, og lad den afkøle helt.
Bland sukker, salt, cayenne og paprika i en lille, flad skål.
Gnid kanten af 4 glas med lidt limesaft, og dyp dem i krydderiblandingen.
Fyld en kande med is, top med hibiscus-te, limesaft, Cointreu og tequila. Rør godt rundt, og servér straks i kolde glas med krydret kant.

Tip!

Køb tørrede hibiscus-blade i helsekostbutikker. Teen smager skønt, både varm og kold!

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar