Herregårdsbøf med bearnaise

Selv om du ikke slår dine folder på en herregård, kan du sagtens kaste dig ud i denne smækre hakkebøf med grønne ærter og hjemmepisket bearnaisesauce. Du må ikke være smørforskrækket, men bare nyde den gode smag og vide, at denne gang er salaten på tallerkenen altså til pynt!

Herregårdsbøf med bearnaise
31-60 min.

(0)

February 7, 2020 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Hvis du vil have en endnu finere bearnaise, skal du "klare" smørret, før du pisker det i æggeblommerne: Smelt smørret over svag varme i en gryde, og lad bundfaldet lægge sig. Brug kun den gennemsigtige, klare del af smørret, og kassér bundfaldet.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'