Henkogte tomater

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Disse henkogte tomater byder på både sødme, syrlighed og masser af smag. Vend evt. de henkogte tomater i friskkogt pasta som en hurtig middag.

Bemærk
Ovntid: 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl tomaterne, og skær større tomater i mindre stykker. Skyl chili, og hak dem groft. Fordel tomater i skoldede sylteglas sammen med chili, skyllede krydderurter, salt og pillede hvidløgsfed.
Hæld olie over tomaterne, til de er dækket.
Stil glassene i ovnen ved 110°-120°. Læg lågene løst over, og stram dem ikke til. Tomaterne er færdige, når væsken koger let. Det tager ca. 2 timer.
Luk glassene til, så snart de er kolde nok til, at du kan røre ved dem.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar