Helleflynder med kartoffel-bønne-salat
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Helleflynderen får en frisk og syrlig smag af både citron og rød skovsyre og serveres med en god salat af kartofler, bønner og rødløg.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°.
Læg helleflynderen i et ovnfast fad, og hæld hvidvin over. Top fisken med smørklatter, citron skåret i skiver og rød skovsyre.
Dæk fadet med alufolie, og bag fisken i ovnen i ca. 20 minutter.
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand tilsat et par dildkviste.
Nip bønnerne, og lad dem koge med de sidste 6 minutter. Hæld vandet fra.
Hak resten af dilden og purløg. Pil og hak rødløg fint. Vend dild, purløg og rødløg sammen med bønner og kartofler.
Tilsæt olie og friskpresset citronsaft, og krydr med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk